Informatie

Met de methodes van geweldloze communicatie en interpersoonlijke neurobiologie help ik jullie om elkaar écht te horen en écht te begrijpen.

We concentreren ons op wat jullie nodig hebben om weer met compassie, empathie en begrip naar elkaar te kunnen luisteren.

Indien nodig kijken we naar vastzittende reactiepatronen en stressreacties. Gezamenlijke worden vervolgens naar jullie volledige afstemming gemaakt.

Specifieken:
Een sessie duurt tussen de 2 en 4 uur. Bij sessies langer dan 2 uur nemen we tussendoor een pauze.

Ik adviseer om voor de bemiddeling een 1-op-1 sessie te doen voor alle betrokkenen. Afhankelijk van het conflict en de pijnpunten duurt zo’n sessie 30 tot 90 minuten. Deze 1-op-1 sessies geven ruimte om helderheid te krijgen over wat er leeft, zowel voor mij als bemiddelaar als voor jouzelf. Daarnaast geeft het ruimte voor reflectie. De ervaring leert dat een bemiddeling dan effectiever is.

Prijs

  • Kennismaking: €75 / 60 min
  • Bemiddeling:€260 / 120 min

Kennismaking
Bij een kennismaking kun je ervaren of de methodes voor je werken en of het genoeg klikt met mij. Doe je een bemiddeling, dan ontvang je naar aanleiding van het gesprek materiaal om thuis door te nemen en om mee te oefenen. Bij een kennismaking ontvang je géén oefenmateriaal voor thuis.

Gereduceerd tarief
Wil je graag iets afnemen bij mij, maar heb je daar niet de middelen voor?
Ik vind het belangrijk dat iedereen de ondersteuning krijgt die nodig is. Je kunt daarom aanspraak maken op een regeling waarin ik maandelijks een paar sessies gratis doe of tegen een gereduceerd tarief. Laat bij je aanmelding weten dat je hier aanspraak op wil maken.

Wat is het?

Bemiddeling via geweldloze communicatie is een wereldwijd geprezen en gebruikte methode voor het overeenkomen van afspraken, conflictresolutie en zelfs vredesonderhandelingen. De bemiddelaar faciliteert het verkrijgen van begrip en erkenning voor onszelf en anderen. 

De methode
Iedere bemiddeling bestaat uit een aantal standaard stappen die helpen bij het vinden van begrip, vertrouwen, veiligheid en erkenning.

Bij een bemiddeling wordt je ondersteund om:

  • Te bepalen wat er aan de hand is, zonder oordelen of beschuldigingen te gebruiken of andere vormen van expressie die een defensieve reactie oproepen
  • Te communiceren wat er gevoeld wordt bij de situatie om begrip, vertrouwen en erkenning te vinden
  • De behoeftes te formuleren die ten grondslag liggen aan het conflict
  • Te luisteren naar de gevoelens en de behoeftes van de ander
  • Het vinden van een heldere, specifieke en uitvoerbare oplossing die voor alle partijen aanvaardbaar is en waartoe alle partijen zich bereid voelen

Voor wie?

  • Relatiebemiddeling voor stellen (poly-friendly), vrienden, familie of collega’s.
  • Groepsbemiddeling voor organisaties, communities en buurtgenoten.

Ga naar het aanmeldformulier

Krachtig communiceren wat je nodig hebt

De meesten van ons communiceren vaker over wat we niet willen, wat we vinden en over wat vervelend voelt – dan dat we communiceren over wat we nodig hebben of luisteren naar wat een ander nodig heeft. Herken jij dit en wil je opvallen voor jouw krachtige en empathische communicatiestijl?

Laat je email-adres achter en ontvang mijn nieuwsbrief met frequente tips voor krachtige, empathische en effectieve communicatie. De tips zijn direct toepasbaar en geven inzicht in het model van geweldloze communicatie. 

Je ontvangt ook een seintje als ik een blog heb geplaatst en andere updates van mijn werk. Meestal eens in de twee weken, nooit vaker dan wekelijks. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. 

Dit ebook komt binnenkort!

Laat je mailadres achter en ontvang het ebook, zodra deze wordt geplaatst. 

Door je mailadres achter te laten ontvang je ook de nieuwsbrief met updates, blogs en videos. Je ontvangt de nieuwsbrief nooit vaker dan eens per twee weken en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Dankjewel voor je aanmelding

je bent aangemeld voor de nieuwsbrief

Dankjewel voor je aanmelding

het ebook komt zodra het klaar is