Informatie

Met de methodes van geweldloze communicatie en interpersoonlijke neurobiologie help ik je om in contact te komen met je waarden en behoeftes – en om hier volhartig voor op te komen. Je leert over de werking van je brein en hoe je op een andere, meer helpende, manier met jezelf en anderen om kan gaan. Na een kennismaking kijken we samen waar jij het meest bij gebaat bent. Ik maak daarbij gebruik van methodes uit geweldloze communicatie, interpersoonlijke neurobiologie en somatische belichaming.

Prijs

  • Kennismaking: €75 / 60min
  • Coachingsessie: €120 / 60min

Doe je een sessie of een traject, dan ontvang je na afloop materiaal om thuis door te nemen en om mee te oefenen. Een coachingstraject bestaat uit meerdere sessies voor een gereduceerde prijs.

Kennismaking
Bij een kennismaking kun je ervaren of de methodes voor je werken en of het genoeg klikt met mij. Bij een kennismaking ontvang je géén oefenmateriaal voor thuis.

Garantie
Bij ontevredenheid na de kennismaking betaal je de helft van het gevraagde bedrag. Bij een klacht kun je ook het gehele bedrag terugkrijgen, meer informatie daarover vind je bij de Algemene Voorwaarden.

Gereduceerd tarief
Wil je graag iets afnemen bij mij, maar heb je daar niet de middelen voor? Ik vind het belangrijk dat iedereen de ondersteuning krijgt die nodig is. Je kunt daarom aanspraak maken op een regeling waarin ik maandelijks een paar sessies gratis doe of tegen een gereduceerd tarief. Laat bij je aanmelding weten dat je hier aanspraak op wil maken.

Wat is coaching?

De methodes die ik gebruik zijn geschikt voor een brede verscheidenheid aan persoonlijke of relationele doelen. Kijk bij voor wie? voor meer informatie over de vlakken waarin ik het meest geschikt ben om jou te coachen.

Mijn coaching wordt altijd gekenmerkt door een focus op geweldloosheid, zelfempathie en inzichten uit de neurobiologie (of psychoneurologie). Je leert waarom je reageert zoals je reageert en hoe je dat anders kunt doen. Zo brengen we stapje voor stapje verandering met een flinke dosis zelfliefde en praktische oefeningen.

Traject
Voor ieder traject kies je een bepaald doel waar je aan wilt werken. Sessies duren 60 tot 240 minuten, afhankelijk van jouw voorkeur.

Sessies bestaan uit de volgende elementen:

  • We reflecteren op jouw persoonlijke doel(en)
  • We doen betreffende oefeningen en bespreken ze
  • Je krijgt de oefeningen altijd mee naar huis
  • Je leert over de methodes achter de oefening, zodat je kennis en vaardigheden vergroten op het gebied van geweldloze communicatie en hoe je jouw neurobiologie en lichaam kan gebruiken op jouw leerpad

Persoonlijke doelen
In de meeste gevallen gaan we een coachingstraject aan. Dit zijn een aantal sessies waarin we werken met doel dat jij wil bereiken.

De meeste trajecten duren ongeveer 8-10 sessies verdeeld over 4-6 maanden. In deze maanden oefen je met je nieuwe vaardigheden en kennis. Na een traject kun je zelfstandig verder.

Een voorbeeld
Stel dat je doel is om zelfvertrouwen te voelen en in je kracht te staan. Concreet kan het betekenen dat we je kritische stem veranderen in een meer warme en ondersteunende stem en dat we werken aan je vermogen om met uitdagende situaties om te gaan op een manier die zowel krachtig is als authentiek aan jou.

In zo’n doel zitten aspecten van neurobiologie en geweldloze, warme communicatie met jezelf. Daarnaast kunnen we dan werken aan het oproepen van vertrouwen en kracht in je lichaam, zodat het steeds gemakkelijker toegankelijk wordt. Om de betreffende vaardigheden te leren en inzichten te krijgen zijn 5-8 sessies voldoende.

Voor wie?

Mijn coaching is voor iedereen die zichzelf beter wil begrijpen en ondersteunen. Afhankelijk van jouw voorkeur kan het zwaartepunt meer liggen in het doorbreken van patronen via kennis over je neurobiologie en lichaamswerk, of bij het anders communiceren met jezelf en anderen via geweldloze communicatie.

Gebruikelijke coachingsdoelen zijn:

  • Zelfcompassie & Zelfliefde
  • Assertiviteit
  • Empathisch communiceren
  • Gewoonteverandering
  • Stressreacties & Emotionele regulatie
  • Werken met bitterheid, schaamte, schuld, angst & boosheid
  • Persoonlijke begeleiding bij het beoefenen van geweldloze communicatie

Relatiecoaching
Je kunt individueel of met partner(s) ook denken aan relatiecoaching. Deze tak van coaching richt zich specifiek op vaardigheden die van pas komen in relaties. Zoals stressregulatie, empathisch relateren, conflictresolutie en het voelen en communiceren van je grenzen. Kijk voor specifieken bij relatiecoaching.

Ga naar het aanmeldformulier

Krachtig communiceren wat je nodig hebt

De meesten van ons communiceren vaker over wat we niet willen, wat we vinden en over wat vervelend voelt – dan dat we communiceren over wat we nodig hebben of luisteren naar wat een ander nodig heeft. Herken jij dit en wil je opvallen voor jouw krachtige en empathische communicatiestijl?

Laat je email-adres achter en ontvang mijn nieuwsbrief met frequente tips voor krachtige, empathische en effectieve communicatie. De tips zijn direct toepasbaar en geven inzicht in het model van geweldloze communicatie. 

Je ontvangt ook een seintje als ik een blog heb geplaatst en andere updates van mijn werk. Meestal eens in de twee weken, nooit vaker dan wekelijks. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. 

Dit ebook komt binnenkort!

Laat je mailadres achter en ontvang het ebook, zodra deze wordt geplaatst. 

Door je mailadres achter te laten ontvang je ook de nieuwsbrief met updates, blogs en videos. Je ontvangt de nieuwsbrief nooit vaker dan eens per twee weken en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Dankjewel voor je aanmelding

je bent aangemeld voor de nieuwsbrief

Dankjewel voor je aanmelding

het ebook komt zodra het klaar is