Informatie

Met de methodes van geweldloze communicatie en interpersoonlijke neurobiologie help ik jou of jullie te ontdekken wat er nodig is om met kracht en empathie in een relatie te komen te staan. Leer waarom je reageert zoals je reageert en hoe je meer keuze in je reacties kunt brengen.

Leer uit destructieve dynamieken te stappen, een de-escalerende rol aan te nemen, moeilijke gesprekken aan te gaan, op te komen voor je grenzen en behoeftes en te zorgen voor je pijnstukken.

Door relatiecoaching kom je volop tot bloei in je relaties. Je zult je veerkrachtiger voelen en weten hoe je de verbinding opzoekt met jezelf en de ander.

Prijs

   • Kennismaking: €75 / 60min
   • Coachingsessie: €120 / 60min

Doe je een sessie of een traject, dan ontvang je na afloop materiaal om thuis door te nemen en om mee te oefenen. Een coachingstraject bestaat uit meerdere sessies voor een gereduceerde prijs.

Kennismaking
Bij een kennismaking kun je ervaren of de methodes voor je werken en of het genoeg klikt met mij. Bij een kennismaking ontvang je géén oefenmateriaal voor thuis.

Garantie
Bij ontevredenheid na de kennismaking betaal je de helft van het gevraagde bedrag. Bij een klacht kun je ook het gehele bedrag terugkrijgen, meer informatie daarover vind je bij de Algemene Voorwaarden.

Gereduceerd tarief
Wil je graag iets afnemen bij mij, maar heb je daar niet de middelen voor? Ik vind het belangrijk dat iedereen de ondersteuning krijgt die nodig is. Je kunt daarom aanspraak maken op een regeling waarin ik maandelijks een paar sessies gratis doe of tegen een gereduceerd tarief.

Laat bij je aanmelding weten dat je hier gebruik van wil maken.

Wat is relatiecoaching?

De methodes die ik gebruik zijn geschikt voor een brede verscheidenheid aan persoonlijke of relationele doelen. Kijk bij voor wie? voor meer informatie over de vlakken waarin ik het meest geschikt ben om jou te coachen.

Mijn coaching wordt altijd gekenmerkt door een focus op geweldloosheid, zelfempathie en inzichten uit de neurobiologie (of psychoneurologie). Je leert waarom je reageert zoals je reageert en hoe je dat anders kunt doen. Zo brengen we stapje voor stapje verandering met een flinke dosis zelfliefde en praktische oefeningen.

Traject
Voor ieder traject kies je een bepaald doel waar je aan wilt werken. Sessies duren 60 tot 240 minuten, afhankelijk van jouw voorkeur. Je kunt alleen komen of met je partner(s).

Sessies bestaan uit de volgende elementen:

   • We reflecteren op jouw persoonlijke doel(en)
   • We doen betreffende oefeningen en bespreken ze
   • Je krijgt de oefeningen altijd mee naar huis
   • Je leert over de methodes achter de oefening, zodat je kennis en vaardigheden vergroten op het gebied van geweldloze communicatie en hoe je jouw neurobiologie en lichaam kan gebruiken op jouw leerpad

Persoonlijke doelen
In de meeste gevallen gaan we een coachingstraject aan. Dit zijn een aantal sessies waarin we werken met doel dat jij wil bereiken.

De meeste trajecten duren ongeveer 8-10 sessies verdeeld over 4-6 maanden. In deze maanden oefen je met je nieuwe vaardigheden en kennis. Na een traject kun je zelfstandig verder.

Voor wie?

Relatiecoaching is geschikt voor iedereen die tegen dingen aanloopt of meer kracht, communicatie en verdieping in relaties wil brengen.

De vlakken waarin ik jou het beste kan coachen zijn:

   • Als je reactiepatronen wil begrijpen, herkennen en veranderen
   • Als je een meer de-escalerende rol wil kunnen innemen in je relaties
   • Als je beter wil leren opkomen voor je grenzen en behoeftes (assertiviteit)
   • Als je wil leren communiceren met kracht en empathie
   • Als je tegen pijnstukken aanloopt en jezelf empathisch wil kunnen ondersteunen bij het integreren daarvan
   • Als je specifieke problemen hebt, waarover je meer invloed en verbinding wil
   • Als je in je relatie tegen emotionele barrières oploopt zoals schuld, schaamte, angst of bitterheid.

Ga naar het aanmeldformulier

Krachtig communiceren wat je nodig hebt

De meesten van ons communiceren vaker over wat we niet willen, wat we vinden en over wat vervelend voelt – dan dat we communiceren over wat we nodig hebben of luisteren naar wat een ander nodig heeft. Herken jij dit en wil je opvallen voor jouw krachtige en empathische communicatiestijl?

Laat je email-adres achter en ontvang mijn nieuwsbrief met frequente tips voor krachtige, empathische en effectieve communicatie. De tips zijn direct toepasbaar en geven inzicht in het model van geweldloze communicatie. 

Je ontvangt ook een seintje als ik een blog heb geplaatst en andere updates van mijn werk. Meestal eens in de twee weken, nooit vaker dan wekelijks. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. 

Dit ebook komt binnenkort!

Laat je mailadres achter en ontvang het ebook, zodra deze wordt geplaatst. 

Door je mailadres achter te laten ontvang je ook de nieuwsbrief met updates, blogs en videos. Je ontvangt de nieuwsbrief nooit vaker dan eens per twee weken en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Dankjewel voor je aanmelding

je bent aangemeld voor de nieuwsbrief

Dankjewel voor je aanmelding

het ebook komt zodra het klaar is